Om Körsång

På Jämtlands musikskola erbjuder vi körsång. Att sjunga i kör kan vara rena hälsokuren. Kroppen syresätts, spänningarna släpper och stresshormonerna minskar. Körsång är friskvård- det är vetenskapligt dokumenterat.

Det bästa med körsång är att du delar glädjen i sången tillsammans med andra och att alla får känna sig delaktiga. Kurserna i körsång lär ut hur du får ut det mesta av din röst och avslutas med en stor konsert varje termin.

Vi erbjuder kör för nybörjare, där inga som helst förkunskaper krävs samt kör för lite mer vana sångare. Vi håller till i Gamla Kyrkan (Kyrkgatan 41) och körledare för våra körer är Tove Thofelt.

Vårterminen startar v 3, måndagen den 18:e januari. Hjärtligt välkomna!

Just for fun - Nybörjare

”kända rock, pop & soullåtar ” En vuxenkör för dig som är nybörjare. Här är alla välkomna! Just For Fun är en kör för alla där vi fokuserar på glädje! Inga som helst förkunskaper krävs, kom bara som du är. Målet är att ha roligt och utvecklas tillsammans. Vi sjunger en blandad repertoar med kända rock, pop och soullåtar, kanske blir det även lite ”moves!”

Måndag 18.00-19.30

Kören pågår terminsvis, en gång i veckan totalt 14 gånger per termin.

1200 kr Anmälan


Still for fun - Fortsättningskör

”kända rock, pop & soullåtar” En vuxenkör för vana sångare eller körsångare. Den här kören finns till för dig som kanske har sjungit tidigare men det var längesen, för dig som sjungit i en alla-kan-sjunga kör, våran egna Just for fun kör och liknande körer och känner dig redo för nästa steg eller för dig som bara gillar vårt konceptet och vill haka på. I våra körer finns det inga måsten eller åt tagande utan man kommer som man är och har roligt och trevligt tillsammans.

Måndag 19:45-21:15

Kören pågår terminsvis, en gång i veckan totalt 14 gånger per termin.

1200 kr Anmälan