Vanliga frågor och svar

Vart övar vi?

Vi håller till på Gamla Tingshuset i Östersund som har sin huvudingång på Samuel Permans gata 13. Det finns även en ingång från Rådhusgatan och det är den våra kördeltagare använder. Gå in genom de stora portarna, väl inne finner ni en trappa till höger. Gå trappan upp och ni kommer till gamla tingssalen där vi övar.

Hur betalar man?

Några veckor innan körstart skickar vi ut ett infomail och en faktura till dig. Avgiften ska vara betald  innan körstart. Eventuell avbokning ska ske före körstart. Vid avbokning samma dag eller efter körstart gäller full betalning av kursen.

Kan man dela upp betalningen?

Ja, det går bra att dela upp betalningen på upp till 4 månader om man önskar det. Meddela oss isåfall i meddelandefältet när du gör din anmälan.

Vad händer om jag blir sjuk?

Det ligger inte i vårt åtagande att erbjuda ersättningstid eller återbetalning om man uteblir från från övningen på grund av annan aktivitet eller sjukdom. Om körledaren blir sjuk eller av annan orsak tvingas ställa in en övning, ska vikarie sättas in, eller då så är möjligt, övningen tas igen vid annan tidpunkt.

Hur gammal måste man vara för att få sjunga i Just for fun körerna?

Just for fun och Still for fun är vuxenkörer. Vi har ingen formell åldersgräns varken uppåt eller nedåt. Är man en tonåring som väldigt gärna vill sjunga med vuxna så är man välkommen. Våra deltagare brukar vara mellan 20-70 år men merparten av deltagarna är ca 30-55 år gamla.